Cel mai frumos loc din România
Hai să identificăm acel loc din România care-ţi rămâne în minte din prima, te impresionează pe loc şi simţi nevoia să-ţi trimiţi toţi prietenii acolo. Care este cel mai frumos loc din România?
Dacă adaugi răspunsul tău până pe 31 mai la ora 17:00 intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii oferite de Europa FM.
Te trimitem te relaxezi în cel mai frumos loc din România pe banii noşti, plătim noi transportul şi cazarea pentru două zile.
sebes_cosmina
Mi-a ramas in minte de cand am trecut pe acolo prima oara, acum 1 an, Valea Siriului. Un loc pitoresc, plin de verdeata, aer curat, dar unde nu am avut ocazia sa petrec mai mult timp. Un loc care iti bucura privirea si-ti alina sufletul!
Nuk69
Platoul Bucegi - Zona Babele. Un loc inconjurat de mister si de-o frumusete salbatica!
lore19
Cel mai frumos loc pe care l-am vizitat si pe care l-as mai vizita este zona Bran- Moeciu.Adevarul este ca sunt prea multe pensiuni, dar peisajul merita vazut.
mihaela_a
La aproximativ 20 km de orasul Bicaz " Parcul national Cheile Bicazului - Hasmasu" reprezinta una din cele mai atragatoare zone turistice din Romania.
Cheile Bicazului, cu o lungime de 8 km, ce se intind între statiunea Lacu Rosu si satul Bicazul Ardelean, fac legatura intre Transilvania si Moldova. Drumul DN 12 C este format din serpentine de o frumusete deosebita iar peretii de calcar ai stancilor ascund pesteri si avene.Parcul cuprinde: Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Cheile Sugaului, Hasmasul Mare - Piatra Singuratica si Hasmasul Negru.Micii afluenti ai Bicazului creaza alte chei: Cheile Laposului, Cheile Sugaului, Cheile Bicajelului.Cadrun natural reuneste elemente geologice, geomorfologice, pedologice si climatice foarte variate.Pe varfurile Suhardului traiesc capra negra, vipera, cocosul de munte si ursul brun, dar si lupul, toate fiind animale protejate. Pe langa inaccesibila floare de colt, în Parcul National Cheile Bicazului- Hasmas mai cresc Sangele voinicului, Irisul, Papucul Doamnei.
Un peisaj de vis ce merita vizitat in orice anotimp.
www.fotografii.4my.ro/categories.php
Raverb
Cel mai frumos loc pentru mine, este Manastirea Dragomirna, aflata in Moldova, in apropiere de Suceava. Este locul unde vei vedea o manastire fortificata, la poalele careia se afla un iaz strajuit de o pajiste cu flori si copaci, si langa care este cea mai ademenitoare poienita din lume, unde iti vine sa stai intins la soare si sa te bucuri de linistea si de relaxarea ce iti este oferita
http://www.flickr.com/photos/traveller_across/3554869190/in/photostream/
strumfitoaia
Daca eu cunosc un asemenea loc ,atunci nu merita sa-l fac cunoscut tuturor pentru ca e clar ca va fi distrus.
Raverb
nu cred ca vei fi singura care vei sti acel loc, asa ca sanse sa fie distrus, fie ca spui sau nu, sunt egale cel putin...deci...spune-ne
ausencia
Baile Herculane este o zona speciala, mai ales Platoul Coronini.
Alte zone care m-au impresionat sunt cele din Judetul Valcea: Baile Olanesti, Calimanesti-Caciulata, Voineasa si Vidra.
Romania are o natura frumoasa, pacat ca nu e bine "conservata" si apreciata asa cum ar merita. Si inca un lucru foarte grav e acela ca statiuni cum sunt si cele mentionate de mine sunt lasate in paragina. Romania e o tara frumoasa, omul o strica!
ela_1971
Un loc minunat pt. mine a fost si este statiunea Predeal care este inconjurata de cele 5 masive, Postavarul, Piatra Mare,Bucegi, Baiului si Fetifoi. Privelistile sunt minunate, aerul ozonat si traseele turistice care sunt foarte multe si te poti plimba pe unde vrei si pe unde nu vrei, cabanele Trei Brazi, Piatra Mare, Susai, Poiana Secuilor sau Garbova. Obiective turistice sunt Manastirea Predeal,Statuia Eroului poet Mihail Saulescu, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena. Revin in Predeal cu placere ori de cate ori am prilejul.
floryn23
Avem multe zone frumoase in Romania pe care le putem vizita avand in vedere relieful mixt si echitabil impartit!Dar cea mai frumoasa cred ca e pe Valea Prahovei!